Află ce face ca Fusion™ Mineral Paint să fie o vopsea cu adevărat unică și perfectă pentru toate proiectele tale de recondiționare a mobilierului și nu numai

1. Fusion™ nu este o vopsea de tip cretă!
Puteți realiza în continuare multe dintre efectele pe care le cunoaștem cu toții și le iubim la vopseaua cu cretă, dar Fusion™ este, de fapt, o vopsea minerală, alcătuită din rășină acrilică 100% pură și din minerale naturale, care îi conferă o profunzime uimitoare a culorii. Ce înseamnă asta? Pur și simplu, înseamnă că Fusion™ oferă un finisaj mat, neted, superior, perfect pentru un aspect contemporan, precum și un finisaj extrem de durabil.

2. Durabilitate de neegalat, atunci când este folosită corect – și nu necesită sigilare cu ceară sau lac decât în cazul obiectelor de mobilier folosite în exces
Conținutul de rășină acrilică 100% pur de la Fusion creează o suprafață impermeabilă, neporoasă, care este atât de durabilă și rezistentă la purtare, încât este chiar potrivită pentru utilizarea în proiecte de exterior, ar fi ușile de la intrare, precum și bucătăriile și băile.
Fusion nu necesită grund sau strat de top pentru majoritatea aplicațiilor. Asta nu înseamnă că nu se poate utiliza ceara pentru a crea efecte decorative (gama Fusion™ de produse include de fapt varietate întreagă de ceară colorată de la negru la alb tip perlă și chiar auriu). Odată ce vopseaua s-a uscat complet (21 de zile după vopsire) Fusion™ este rezistentă la zgârieturi, la apa, la pete și este lavabilă.

3. Auto-nivelare
De câte ori ai fost frustrat de dificultatea de a obține finisaj perfect pentru proiectele tale? Cu Fusion™ aceasta este ușor de realizat. Vopseaua nu este la fel de groasă ca multe vopsele de mobilier – vopsele cretă, în special – ceea ce te ajută să obții un finisaj neted, perfect.

4. Lucrări minime de pregătire
Aderența fantastică a acestui tip de vopsea – un alt rezultat al faptului că este făcută din rășină acrilică 100% – înseamnă că multe suprafețe pot fi vopsite cu o pregătire minimă. Citește pe blogul nostru cum să pregătești corect și inteligent obiectele pentru vopsire pentru a te asigura că te bucuri de rezultatul frumos pentru un timp îndelungat.

5. Este pe bază de apă
Fusion™ este o vopsea pe bază de apă, deci este foarte ușor de cureți după ce ai terminat de vopsit – poți folosi apă caldă cu săpun pentru a curăța pensulele (sau mai bine, săpunul nostru este ideal pentru a menține pensulele tale de calitate într-o stare perfectă, ca să nu mai vorbim că are grijă și de mâinile tale cu ingredientele sale 100% naturale, non-toxice!)

6. Un pic de vopsea îți ajunge mai mult decât crezi
Vândute în recipiente tip tester de 37ml și containere de 500ml, Fusion are o putere de acoperire excelentă. Vezi aici cam cât poți vopsi cu un tester/500ml (ținând totuși cont de faptul că o culoare mai închisă acoperă mai bine decât una deschisă). Un borcan de 500ml va acoperi aproximativ 7 metri pătrați, mai mult decât suficient pentru un bufet sau mai multe proiecte mai mici.

7. Termen de valabilitate de șapte ani
Testament faptului că ingredientele folosite sunt de calitate superioară, o dată deschis Fusion™ poate ține până la șapte ani și nu se va usca, separa sau „strica”, cu condiția ca recipientul sa fie închis bine pentru a menține etanșeitatea. Vopseaua se poate chiar congela / dezgheța de până la trei ori înainte să îi fie afectată calitatea (cu toate acestea nu recomandăm să o păstrați în congelator).

8. Fără chimicale toxice
Fusion™ este fabricată de o companie cu un palmares impecabil în producția de vopsea eco-responsabil (chiar și recipientele de vopsea sunt realizate in-house din considerente ecologice). Vopseaua în sine este non-toxică, fără plumb, fără COV (compuși organici volatili) și fără alte substanțe chimice utilizate în mod obișnuit în producția de vopsea, cum ar fi amoniacul și formaldehida. Este certificată ca o vopsea ce poate fi folosită în siguranță pentru mobilierul și jucăriile pentru copii.

9. Fusion™ are istorie
Fusion™ a fost dezvoltată de Homestead House Paint Co, o companie canadiană, administrată în familie, care oferă vopsele non-toxice de înaltă calitate în America de Nord din 1988. 25 de ani de dezvoltare, testare și rafinare au culminat cu crearea Fusion™ Mineral Paint, care este acum disponibilă pentru prima dată în România. Fusion™ a devine rapid alegerea profesionaliștilor în domeniul recondiționării de mobilier din America și Europa, ceea ce demonstrează calitatea și durabilitatea sa pe termen lung.