Condiții de livrare și retur

Produsele achizitionate din magazinul nostru online se pot prelua în următoarele moduri:

  • Preluare personală din Sambateni, Arad la o oră stabilită în prealabil.
  • Livrare prin curier, pe teritoriul României prin intermediul serviciilor de curierat. Pentru a putea oferi transport la un preț rezonabil, încercăm să reducem costurile prin folosirea platformei www.colete-online.ro. Pentru fiecare comanda, curierul va fi ales in functie nota la ridicare/livrare precum si preturile oferite. Dacă doriți să livrăm printr-un curier anume, vă rugăm să specificați atunci când plasați comanda. Este posibil să fie percepute taxe suplimentare.
  • Livrarea este gratuită în cazul în care valoarea comenzii depășește suma de 595 RON.
  • Termenul de expediere a comenzilor este, în general de 3-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
  • În cazul în care cheltuielile de curierat vor fi substanțial mai mari din cauza locatiei de livrare, ne asumăm dreptul de a mări și noi costul transportului, după o informare și înțelegere prealabilă.
  • Înainte de a achiziționa un produs, vă rugam să verificați culorile/modul și condițiile de aplicare deoarece produsele nu se schimbă decât în cazuri excepționale sau atunci când nu sunt conforme cu standardele producătorului (de exemplu produsele ale căror sigilii este deteriorat). Oferim de asemenea posibilitatea de a achiziționa testere de vopsea sau paletare pentru a vă ajuta să alegeți culoarea perfectă înainte de a achiziționa o cantitate mai mare.