Despre noi

Bun venit pe site-ul milosfamily.com! Aici găsești inspirația de care ai nevoie pentru proiectul tău, îți poți cumpăra produsele necesare pentru a crea chiar tu piese de mobilier cu poveste sau, daca ești din Arad și nu ai timp te ocupi de recondiționare îți putem noi readuce la viață piesele pe care le iubești.

Fă din casa ta, acasă!

Am locuit mulți ani în Londra în chirie, în tot felul de locuințe (apartamente, case mai mari sau mai mici, cu grădină, fără grădină, detached, semidetached, terraced și așa mai departe) și pentru că niciodată nu am putut fi siguri că o casă va fi a noastră pentru o perioadă mai lungă de câțiva ani, nu am avut curajul să investim în mobilă și decorațiuni interioare foarte scumpe pentru că la următoarea mutare nu s-ar mai fi potrivit. Pentru a ne satisface însă nevoia de frumos am luat cu asalt site-urile de lucruri second hand sau car boot sales (un fel de târguri de vechituri). Acolo am găsit obiecte drăguțe 100% funcționale care aveau nevoie doar de un pic de șlefuire, o curățare în profunzime și poate o mână de vopsea. Am făcut astfel din fiecare casă unde am stat temporar un loc frumos, care să ne bucure sufletele de fiecare dată când ne întorceam acasă.

Un alt motiv care ne-a adus pe drumul acesta a fost faptul că ne împotrivim consumerismului excesiv pe care îl vedem în jurul nostru. Obiecte de decor sau mobilă veche de lemn în perfectă stare de funcționare sunt aruncate la gunoi pe motiv că par învechite și punem în casele noastre mobilă nouă, lucioasă, de PAL melaminat care ține fix 3-4 ani după care va trebui schimbată, nu pentru că nu mai e la modă, ci pentru că se strică.

Când a venit deci vremea să mobilăm casa nou construită în România am optat să recondiționăm mai multe piese vechi în loc să cumpărăm totul nou. Bineînțeles că au fost și lucruri pe care le-am cumpărat noi (cum ar fi mobila pentru dressing) sau pe care le-am făcut la comandă (cum ar fi bucătăria), însă acolo unde am putut, am optat pentru recondiționare. Am reușit astfel să avem un interior complet personalizat, pe gustul nostru, la un cost rezonabil și am salvat câțiva copaci în procesul acesta. Vom încerca să povestim pe blog mai multe despre proiectele pentru casa noastră pentru a vă inspira și pe voi.

De ce vindem aceste produse?

Când ne-am întors în România am încercat să găsim produsele pe care le iubeam și pe care le foloseam dincolo, sau ceva asemănător, însă am găsit doar câteva nume cunoscute ceea ce mi s-a părut o mare pierdere pentru că e minunat să ai de unde alege! Și așa s-a născut Milos Home Décor, din dorința de aduce într-un singur loc toate produsele de care ai putea avea nevoie pentru a-ți reîmprospăta mobila sau orice alt obiect.

De ce să cumperi de la noi?

Produse testate de noi, calitate garantată, consultanță gratuită pentru a face o alegere bine documentată.

Recondiționăm pentru tine

Ai o mobilă veche pe care ai vrea să o recondiționezi, dar nu ai timpul sau curajul să o faci chiar tu? Contactează-ne acum să îți dăm o mână de ajutor! Intră în Galerie să vezi proiecte finalizate de noi până acum.

Magazin online cu tot ce ai nevoie pentru recondiționare

Alege din cele peste 100 de culori din gamele Fusion Mineral Paint și Milk Paint by Fusion. Descoperă și produsele pentru curățat mobila, săpun pentru pensule, transferuri și alte produse Re.design, pensule, ceară de diferite culori.

Consultanță gratuită pentru proiecte personalizate

Trimite-ne un mesaj și vom face tot ce ne stă în putere să te ajutăm să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Suntem aici cu toate recomandările de care ai nevoie pentru a folosi eficient și corect produsele cumpărate. În plus, pe blogul nostru și pe pagina de Facebook vei găsi multe recomandări care te vor ajuta cu siguranață.