Vopsea acrilică, pudră și produse decorative pentru mobilă

Îți dorești să recondiționezi obiecte de mobilă pentru că e o activitate care te relaxează și îți face plăcere? Atunci, ești exact unde trebuie, în magazinul online milosfamily.com, locul în care găsești vopseluri profesionale acrilice sau pudră și produse auxiliare, necesare pentru recondiționarea mobilei (pensule, șabloane, transferuri și mulaje decorative, ceară pe diferite culori, ștampile și transferuri etc.).

De asemenea, dacă ești fan proiecte DIY (Do It Yourself) și ai nevoie de reînnoire sau decorare mobilă, vei găsi vopsea decorativă, pensule și produse pentru accentuare sau sigilare absolut minunate, pentru proiecte personalizate așa cum îți dorești.

Milos Home Décor este singurul importator din România pentru brand-urile dedicate: Fusion, Milk Paint, Old Red Barn și altele.

Descoperă produsele de care ai nevoie pentru recondiționarea mobilierului și încă ceva în plus – recomandări valoroase pentru ca proiectele tale de personalizare și recondiționare să fie exact așa cum îți imaginezi. Exprimă-ți creativitatea!

Pregatire pentru reconditionare

Deși produsele noastre necesită doar o pregătire minimă, suprafața pe care o vopsiți trebuie să fie fină, mată și lipsită de grăsime și praf.

Pensule

Pentru un rezultat perfect, alege pensula potrivită

Vopsea

O multitudine de nuanțe la dispoziția ta, pentru a face cu adevărat revoluție în casa ta.
Elemente decorative

Elemente de decor

Uneori este nevoie de ceva ”extra” pentru a crea obiecte de poveste

Finisaj

Fusion™ nu are nevoie de sigilare, dar pentru zonele cu trafic intens sau pentru a modifica luciul, avem o selecție de finisaje din care puteți alege.