Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Dixie Belle - Mermaid Tail

Mermaid Tail este inspirată de creaturile legendare ale oceanului. Această culoare strălucește la fel ca o sirenă frumoase strălucitoare.


Mai multe tonuri de verde și albastru acvatic se amestecă pentru a face această culoare unică și foarte solicitată. Perfectă pentru un pop de culoare în orice cameră sau pe orice piesă de mobilier. Aplică glaze peste această culoare  pentru o adevărată strălucire!

Fun fact: Facebook a refuzat să publice acest produs pe magazinul asociat paginii Milos Home Decor, acuzându-ne de înșelătorie. Și pe bună dreptate, cum să îndrăznim a vinde cozi de sirenă online? :)


Culorile din gama Dixie Belle Paint pot fi amestecate și potrivite pentru a crea orice culoare personalizată vă puteți imagina!1 parte Mermaid Tail + 1 Parte Pure Ocean = Bermuda

De ce să folosești vopseaua Dixie Belle?


- este foarte ușor de utilizat și cu uscare rapidă

- creează un finisaj mat și bogat, care se poate șlefui cu ușurință pe mobilier sau obiecte de artizanat pentru a crea diferite efecte

- nu este toxică, fără COV

- fără gluten

 

8 oz reprezintă aproximativ 236 ml

16 oz este aprox 473 ml


Pe blog vei găsi un întreg articol despre această vopsea dar citește mai departe pentru a afla pe scurt câteva detalii importante.

Ce este vopseaua ”cretă minerală”?


Vopseaua minerală Dixie Belle Chalk Mineral Paint este o vopsea pe bază de apă cu calități adezive, concepută pentru a elimina necesitatea de a șlefui, amorsa sau pregăti intens suprafața.


Perfectă pentru mobilă și proiecte de bricolaj, trebuie doar să alegeți culoarea preferată din paleta noastră de 64 de culori uimitoare, să curățați mobila cu White Lightning și să începeți să vopsiți cu o pensulă umedă.


Vopseaua minerală cu cretă Dixie Belle Paint are o acoperire excelentă, se nivelează și se sigilează singură (upă 30 de zile vopseaua este maturată și nu va putea fi îndepărtată cu apă la fel ca alte vopsele cu cretă însă finisajul este foarte mat deci Milos Home Decor recomandă sigilarea cu ceară sau lac la mobilierul utilizat frecvent). Dixie Belle Paint este liderul nr. 1 în domeniul vopselelor minerale cu cretă din SUA.


Vopseaua Dixie Belle Paint aderă la lemn, pereți, sticlă, ceramică, metal, oglinzi, plastic, țesături, beton, piele, chiar și polistiren sau carton!


Vopseaua Dixie Belle Paint este groasă, așa că puțină vopsea ajunge destul de mult. Cu cât recipientul rămâne mai mult timp fără capac, cu atât va deveni mai groasă.

Dacă vă place un să lucrați cu o vopsea mai subțire, adăugați doar puțină apă și amestecați. Noi însă recomandăm să puneți vopseaua pe care o folosiți în alt recipient și să țineți mereu borcanul original închis. Pentru a putea întinde mai bine vopseaua, recomandăm să umeziți pensula înainte de a începe și să folosiți un pulverizator pe măsură ce vopsiți.


Acoperire:


Deși unele culori acoperă foarte bine dintr-un singur strat, pentru rezistență și pentru un aspect mai fin, mai neted noi recomandăm întotdeauna minim 2 straturi foarte subțiri în loc de unul gros.

Mărime:
150 lei 225 lei lei