Recondiționare mobilier de la A la Z

Vrei să înveți mai multe despre recondiționarea mobilierului și să creezi piese unice?

În cadrul atelierului Milos Family din Arad organizam workshopuri detaliate în cadrul cărora cu siguranță vei învăța ceva nou, indiferent dacă ai mai recondiționat sau nu piese de mobilier până acum!
  • Alege piesa de mobilier ce are nevoie de o poveste nouă și adu-o cu tine la workshop! Recomandăm să fie un obiect de dimensiuni mici.
  • Află care sunt cele mai potrivite tehnici și produse necesare, pentru ca proiectul tău DIY să capete personalitate, exact așa cum îți dorești!
  • Vei descoperi cum să faci mici reparații și îți vom pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate, din care să alegi tot ce ai nevoie pentru proiectul tău: vopsea, ceară, lac, pensule etc.
Acesta este cel mai cerut și apreciat workshop pe care îl oferim, fiind și cel mai detaliat. Astfel, ai acces direct la toate tipurile de produse pe care le avem în magazin. La final vei ști cum să folosești fiecare tip de vopsea și instrument în parte și vei descoperi care sunt produsele care ți se potrivesc. Nu e nevoie să faci investiții în produse înainte de a le cunoaște!
Prețul workshop-ului este de 300 de lei și include absolut toate materialele pe care le folosești! Plata se face în avans.

BONUS! La finalul cursului, beneficiezi de o reducere de 10% la orice produs din magazinul nostru pe care vei vrea să îl achiziționezi pentru proiecte viitoare.

În plus, dacă împărtășești experiența acestui workshop cu un prieten, beneficiați amândoi de o reducere de 20% din prețul cursului practic!

Înscrie-te în formular și vom reveni în cel mai scurt timp cu toate detaliile!

Workshop

11 + 5 =

Workshop Fusion 101 – totul despre vopseaua Fusion

Vrei să dai o nouă viață unei piese de mobilier?

Dacă ești din apropiere de Arad, te invităm la un workshop creativ unde vei învăța să folosești vopseaua Fusion Mineral Paint!

Te vom ajuta să alegi culorile potrivite proiectului tău din gama Fusion, iar toate materialele necesare sunt incluse în prețul cursului.

Vei avea o reducere de 10% dacă dorești să achiziționezi orice produs din magazinul nostru! Plata se face în avans și dacă vii cu unul sau mai mulți prieteni aveți reducere de 10% din prețul workshopului.