Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Despre noi

Bun venit la Milos family. Aici poți găsi inspirația de care ai nevoie pentru proiectul tău, poți cumpăra piese frumoase de mobilier vopsite în stil vintage sau îți putem oferi produsele de care ai nevoie pentru a crea chiar tu asemenea piese de mobilier.

Suntem încântați să îți împărtășim pasiunea noastră pentru calitate și frumos, și îți punem la dispoziție o gamă largă de produse necesare recondiționării obiectelor care și-au pierdut din strălucirea de altă dată, pentru a crea un spațiu plin de culoare în care sa te simți cu adevărat acasă.

Povestea noastră

‘Fă din casa ta, acasă’

Am locuit mulți ani în Londra în chirie, în tot felul de locuințe (apartament, case mai mari sau mai mici, cu grădină, fără grădină, detached, semidetached, terraced și așa mai departe) și pentru că niciodată nu am putut fi siguri că o casă va fi a noastră pentru o perioadă mai lungă de câțiva ani, nu am avut curajul să investim în mobilă și decorațiuni interioare foarte scumpe pentru că la următoarea mutare nu s-ar mai fi potrivit. Pentru a ne satisface însă nevoia de frumos am luat cu asalt site-urile de lucruri second hand sau car boot sales (un fel de târguri de vechituri). Acolo am găsit obiecte drăguțe 100% funcționale care aveau nevoie doar de un pic de șlefuire, o curățare în profunzime și poate o mână de vopsea. Am făcut astfel din fiecare casă unde am stat temporar un loc frumos, care să ne bucure sufletele de fiecare dată când ne întorceam acasă.

Un alt motiv care ne-a adus pe drumul acesta a fost faptul că ne împotrivim consumerismului excesiv pe care îl vedem în jurul nostru. Obiecte de decor sau mobilă veche de lemn în perfectă stare de funcționare sunt aruncate la gunoi pe motiv că par învechite și punem în casele noastre mobilă nouă, lucioasă, de PAL melaminat care ține fix 3-4 ani după care va trebui schimbată, nu pentru că nu mai e la modă ci pentru că se strică.

Când a venit deci vremea să mobilăm casa nou construită în România am optat să recondiționăm mai multe piese vechi în loc să cumpărăm totul nou. Bineînțeles că au fost și lucruri pe care le-am cumpărat noi (cum ar fi mobila pentru dressing) sau pe care le-am făcut la comandă (cum ar fi bucătăria) însă acolo unde am putut am optat pentru recondiționare. Am reușit astfel să avem un interior complet personalizat, pe gustul nostru, la un cost rezonabil și am salvat câțiva copaci în procesul acesta. Vom încerca să povestim pe blog mai multe despre proiectele pentru casa noastră pentru a vă inspira și pe voi.

De ce atâtea produse?

Când ne-am întors în România am încercat să găsim produsele pe care le iubeam și pe care le foloseam dincolo sau ceva asemănător însă am găsit doar câteva nume cunoscute ceea ce mi s-a părut o mare pierdere pentru că e minunat să ai de unde alege! Și așa s-a născut Milos Home Décor. Din dorința de aduce într-un singur loc toate produsele de care ai putea avea nevoie pentru a-ți reîmprospăta mobila sau orice alt obiect.

De ce să cumperi de la noi?

Ofertă largă, calitate garantată, consultanță gratuită pentru a face o alegere bine documentată.

Recondiționăm pentru tine

Ai o mobilă veche pe care ai vrea să o recondiționezi dar nu ai timpul sau curajul să o faci chiar tu? Ne poți contacta acum să îți dăm o mână de ajutor. Intră în Galerie să vezi ce am realizat până acum.

Vezi proiecte finalizate

Am pus tot ce ai nevoie să recondiționezi, într-un singur magazin online

Poți alege din cele peste 200 de culori în total din gama Autentico sau Fusion. Îți oferim de asemenea produse pentru curățat mobila, săpun pentru pensule, transferuri și mulaje decorative Re.design, șabloane, pensule, ceară de diferite culori.

Cumpără acum

Îți oferim consultație gratuită

Trimite-ne un mesaj și vom face tot ce ne stă în putere să te ajutăm să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Îți vom explica și cum să folosești produsele cumpărate iar pe blogul nostru și pe pagina de Facebook vei găsi multe sfaturi care te vor ajuta.

Contactează-ne acum