Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Best Dang Wax Black - Dixie Belle

Best Dang Wax de la Dixie Belle este, în opinia noastră, cea mai versatilă ceară de pe piață în acest moment.

Ușor de folosit, cremoasă și fină, este o ceară pe bază de apă ceea ce înseamnă ca poți spăla pensulele cu apă și săpun dar, mai mult decât atât ,nu are un miros înțepător.

Best Dang Wax este disponibilă în variantele: transparent, alb, gri, negru, maro însă, fiind pe bază de apă se poate mixa foarte ușor cu o picătură de vopsea în culoarea preferată pentru ca apoi să obții o ceară colorată exact în culoarea pe care ți-o dorești.


Cum se foloseste Best Dang Wax?

  • După ce vopsești cu Dixie Belle, lasă să se usuce bine vopseaua (min 15 minute dar noi recomandăm 2-3 ore)
  • Aplică un strat subțire de ceară pentru mobilier cu o cârpă ce nu lasă scame sau o pensulă specială pentru ceară
  • Lasă să se usuce pentru aproximativ 15-20 de minute și apoi lustruiește bine cu o cârpă curată care nu lasă scame sau cu un burete de microfibră
  • Dacă vrei un aspect învechit, poți șlefui ușor înainte sau după ceară
  • Dacă folosești doar ceara colorată, oți sigila cu Clear Coat pentru o rezistență sporită înainte sau după ce aplici ceara. Dacă faci asta după ce ai finisat piesa cu ceară, asigură-te că aplici Clear Coat a doua zi


Nuanța Black este perfectă dacă dorești să antichizezi o piesă de mobilier sau să îi oferi un aspect uzat iar dacă îți place să vezi mobilier ce păstrează încă nuanța lemnului, uite aici un proiect în care Best Dang Wax în culorile Black și White au fost folosite pentru a crea un superb aspect îmbătrânit.

Mărime:
75 lei