Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Best Dang Wax Clear (transparent) - Dixie Belle

Best Dang Wax de la Dixie Belle este, în opinia noastră, cea mai versatilă ceară de pe piață în acest moment.

Ușor de folosit, cremoasă și fină, este o ceară pe bază de apă ceea ce înseamnă ca poți spăla pensulele cu apă și săpun dar, mai mult decât atât ,nu are un miros înțepător.

Best Dang Wax este disponibilă în variantele: transparent, alb, gri, negru, maro însă, fiind pe bază de apă se poate mixa foarte ușor cu o picătură de vopsea în culoarea preferată pentru ca apoi să obții o ceară colorată exact în culoarea pe care ți-o dorești.


Cum se foloseste Best Dang Wax?

  • După ce vopsești cu Dixie Belle, lasă să se usuce bine vopseaua (min 15 minute dar noi recomandăm 2-3 ore)
  • Aplică un strat subțire de ceară pentru mobilier cu o cârpă ce nu lasă scame sau o pensulă specială pentru ceară
  • Lasă să se usuce pentru aproximativ 15-20 de minute și apoi lustruiește bine cu o cârpă curată care nu lasă scame sau cu un burete de microfibră
  • Dacă vrei un aspect învechit, poți șlefui ușor înainte sau după ceară
  • Dacă folosești doar ceara colorată, oți sigila cu Clear Coat pentru o rezistență sporită înainte sau după ce aplici ceara. Dacă faci asta după ce ai finisat piesa cu ceară, asigură-te că aplici Clear Coat a doua zi


Ceara transparentă te va ajuta să protejezi piesa abia vopsită însă o poți personaliza cu orice culoare îți dorești din paletarul Dixie Belle. Adaugă doar un strop de vopsea într-o lingură de ceară, amestecă bine și vei avea ceara colorată pe care o dorești.

Deși se usucă transparent, Best Dang Wax Clear este albă în cutie și asta te va ajuta să vezi mai bine unde ai aplicat ceară și unde nu.

Vezi aici cum am amestecat noi Best Dang Wax culoarea alb cu Cobalt Blue și am aplicat peste o suprafață vopsită cu nuanța Caviar pentru un efect super cool.  


Mărime:
75 - 130 lei