Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Best Dang Wax White - Dixie Belle

Best Dang Wax de la Dixie Belle este, în opinia noastră, cea mai versatilă ceară de pe piață în acest moment.

Ușor de folosit, cremoasă și fină, este o ceară pe bază de apă ceea ce înseamnă ca poți spăla pensulele cu apă și săpun dar, mai mult decât atât ,nu are un miros înțepător.

Best Dang Wax este disponibilă în variantele: transparent, alb, gri, negru, maro însă, fiind pe bază de apă se poate mixa foarte ușor cu o picătură de vopsea în culoarea preferată pentru ca apoi să obții o ceară colorată exact în culoarea pe care ți-o dorești.


Cum se foloseste Best Dang Wax?

  • După ce vopsești cu Dixie Belle, lasă să se usuce bine vopseaua (min 15 minute dar noi recomandăm 2-3 ore)
  • Aplică un strat subțire de ceară pentru mobilier cu o cârpă ce nu lasă scame sau o pensulă specială pentru ceară
  • Lasă să se usuce pentru aproximativ 15-20 de minute și apoi lustruiește bine cu o cârpă curată care nu lasă scame sau cu un burete de microfibră
  • Dacă vrei un aspect învechit, poți șlefui ușor înainte sau după ceară
  • Dacă folosești doar ceara colorată, oți sigila cu Clear Coat pentru o rezistență sporită înainte sau după ce aplici ceara. Dacă faci asta după ce ai finisat piesa cu ceară, asigură-te că aplici Clear Coat a doua zi


Nuanța White te va ajuta să deschizi culoarea piesei abia vopsite. O poți aplica direct pe lemnul natur pentru un efect de whitewash.

Vezi aici cum am amestecat noi Best Dang Wax culoarea alb cu Cobalt Blue și am aplicat peste o suprafață vopsită cu nuanța Caviar pentru un efect super cool.  

Mărime:
75 - 125 lei