Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Ceară Big Mama's Butta Orange Grove - Dixie Belle

Big Mama's Butta de la Dixie Belle, cu toate ingredientele sale naturale, inclusiv ulei din semințe de cânepă, ulei de nucă de cocos, ceară de albine și ceară de carnuba este un adevărat răsfăț pentru mobilierul tău. Moale ca untul, este, de asemenea, foarte ușor de aplicat.

Nu numai atât, dar conține uleiuri esențiale superbe în trei opțiuni parfumate - Orange Grove (parfum citric), Suzanne Garden (parfum floral) și Flannel (parfum picant) - precum și o opțiune neparfumată. Este perfect mai ales pentru acele piese vintage care arata divin, dar miros a vechi și mucegăit pentru că va neutraliza mirosurile mai puțin înțepătoare. Ține însă cont că anumite mirosuri nu vor ieți cu acest produs ci va fi nevoie să folosești BOSS în interiorul și exteriorul piesei pentru  a le neutraliza.

Folosește acest prdus pentru a revitaliza interioarele de mobilier care arată uscat, cum ar fi sertarele și dulapurile care au văzut zile mai bune sau aplică-l chiar peste vopsea/lac pentru un parfum superb, pe măsura aspectului piesei pe care tocmai ai refinisat-o. Ține cont însă de faptul ca Big Mamas Butta este o ceară deci dacă plănuiești să revopsești piesa în viitorul apropiat atunci limitează-te sa folosești acest produs în interiorul piesei pentru a evita problemele de aderență când revopsești.

 

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră