Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Glaze Alb - Dixie Belle

Crează profunzime și du proiectele la noi niveluri creative cu gama de glaze Dixie Belle gata colorate: 

Black – un negru bogat (care la început să arată albastru – nu te panica! :)) 

Copper Bronze – o notă de cupru cu unele subtonuri de bronz pentru a crea un aspect învechit 

Gold Shimmer – cool și subtil, pentru un plus de glam 

Grunge – aspect vechi și murdar (cel mai bine vândut!) 

Hi Ho Silver - un indiciu de rafinament și farmec argintiu 

Pearlscent - incolor, dar strălucitor, oferind un finisaj foarte subtil, elegant 

Sapphire Pearl – cu un subton albastru și strălucitoare, perfectă pentru a crea un aspect acvatic dacă o folosețti peste un turcoaz închis sau peste albastru 

Van Dyke Brown – un maro cald, pământiu, care creează un aspect uzat, îmbătrânit 

Whitewash – aspect decolorat de soare, de plajă


Gata colorate glaze de la Dixie Belle pot fi folosite pe suprafețele vopsite pentru a crea profunzime și definiție și pentru a vă duce proiectele la noi niveluri creative.

Aceste produse funcționează deosebit de bine pe piesele cu detalii, cum ar fi sculpturi, muluri, margini teșite - zone în care glazura poate sta în colțurinsau adâncituri și poate face aceste caracteristici să iasă în evidență! 

Glazura este un mediu cu uscare lentă (ne referim la el ca având un „timp deschis” lung), ceea ce înseamnă că ai timp să lucrezi finisajul, dar asta înseamnă că trebuie să lași mai mult timp să se usuce, mult mai mult decât la folosirea vopselei. Va trebui, de asemenea, să protejezi finisajul glazurat, odată ce este complet uscat, cu un lac așa cum ar fi Clear Coat.

Explorează posibilitățile diferitelor combinații, în funcție de aspectul pe care îl dorești - unul mai dramatic sau mai subtil: culori întunecate peste culori deschise pentru un aspect învechit; culori închise peste închise pentru a schimba tonul și ”starea de spirit” a piesei tale; metalice pentru a crea un finisaj lucios, sidefat peste piesa ta. Posibilitățile sunt literalmente fără sfârșit, lasă-ți creativitatea să zboare!

Cum se aplică: 

Poți aplica glaze odată ce vopseaua este uscată sau peste un strat de lac, dacă preferi (permite min 2 ore de uscare). Cum aplici depinde de aspectul pe care vrei să-l obții. Reține că vopseaua Dixie Belle este poroasă, așa că dacă dorești un aspect neuniform, aplică mai întâi (produslul se va absorbi mai repede). Dacă preferi un aspect mai uniform, mai neted, atunci lăcuiește suprafața înainte de glaze. 

Asigură-te că ai amestecat foarte bine produsul înainte de a începe pentru că pigmenții se pot lăsa la fund, ca la orice produs pe bază de apă. Lucrând în secțiuni, folosește o pensulă ieftină sau un aplicator de burete și începe să aplici glazura pe piesa de mobilier. Dacă proiectul tău are o mulțime de detalii - colțuri și crăpături, sculpturi sau muluri - lucrează cu glazura în acele detalii. Șterge excesul pe măsură ce lucrezi pentru a lăsa în urmă un finisaj profesional. Dacă trebuie să îndepărtezi produsul, șterge pur și simplu cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie. Lasă să se usuce (poate dura 24 de ore în funcție de umiditate și căldură) și protejează cu un strat de Clear Coat.

Dacă dorești sa vezi care e diferența dintre ceară și glaze, vezi aici un articol cu multe poze care arată diferite moduri de a folosi cele două produse pentru efecte uimitoare. 

Stoc limitat
50 lei 80 lei lei