Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Lac transparent pentru protecție Clear Coat Satin - Dixie Belle

Lacul transparent ”Clear Coat” de la Dixie Belle adaugă protecție suplimentară proiectelor tale, iar atunci când este necesar, îți permite să aplici un finisaj final diferit piesei tale față de finisajul vopselei naturale (de exemplu satinat/lucios) și poate de asemenea acționa ca bază înainte de aplicarea produselor decorative cum ar fi transferurile Redesign. 

Acest produs este disponibil în trei finisaje - Flat (mat), Satin și Gloss (lucios). Este mai rezistent decât ceara dar în cazul în care proiectul tău necesită protecție foarte rezistentă (de exemplu dulapurile de bucătărie, blaturile de masă, etc), poți lua în considerare utilizarea celuilalt lac produs de Dixie Belle, Gator Hide sau Tough Coat de la Fusion.


TE RUGĂM SĂ REȚII: Lacurile de protecție pe bază de apă, se pot utiliza mai bine peste culori mai deschise, deoarece nu îngălbenesc. Peste culori mai inchise pot aparea pete "tulburi" dacă aplici lacul în strat prea gros. Pentru culori foarte închise ia în considerare un tip de protecție pe bază de ulei  (ulei din semințe de cânepă, Big Mama Butta sau Stain & Finishing Oil de la Fusion) sau amestecă foarte puțină vopsea în lac pentru a-l colora.


Cum se aplică Cleat Coat:


Aici este un videoclip de la Dixie Belle care arată cum se aplică. Este extrem de simplu de utilizat, permite ultimului strat de vopsea să se usuce complet ( noi recomandăm mimim 4 ore, mai mult în condiții mai reci sau umede), apoi, folosind o pensulă umedă sau buretele albastru , aplică un strat foarte subțire, uniform de Clear Coat și lasă-l să se usuce. Nu reveni peste secțiunile unde ai aplicat lac pentru a nu crea textură/urme; lucrează în secțiuni mici. După aproximativ o oră ar trebui să fie uscat și apoi poți aplica un al doilea strat pentru a te asigura că este uniform peste tot. Poți aplica un al treilea strat dacă simți că proiectul tău are nevoie de el. 


Spală pensula / buretele în apă caldă cu săpun după utilizare. Clear Coat de la Dixie Belle este rezistent la apă și suprafața poate fi curățată cu ajutorul unui produs de curățare non-abraziv după doar 7 zile.


În cazul în care pe proiectul tău încep să apară pete galbene, aceasta nu se întâmplă di cauza lacului ci este o problemă comună în vopsirea mobilierului, cunoscută sub numele de "sângerare". Uneori, mobilierul la care lucrezi ar putea avea taninuri în lemn care sângerează prin vopsea atunci când aplici lacul, ar putea exista o pată uleioasă sub vopsea sau este posibil ca mobilierul sa fi absoarbit nicotină într-o casă cu fumători în viața sa anterioară. Este foarte posibil ca aceste pete să nu iasă la suprafață atunci când vopsești ci doar când lăcuiești așa că este important să te asiguri că ai pregătești piesa de mobilier cu produsele potrivite pentru a nu întâmpina probleme pe parcurs.


Alte produse de finisare de la Dixie Belle:


Gator Hide
Hemp Oil


Acoperire:

236ml (8oz) acoperă aproximativ 3.5 mp

473ml (16oz) acoperă aproximativ 7 mp

946ml (32oz) acoperă aproximativ 14 mp

Mărime:
70 lei 90 lei lei