Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Pouring Resin

Pouring Resin este un mediu acrilic folosit pentru a crea lucrări de artă minunate pe pânză sau lemn, și se usucă cu un finisaj lucios. Acest produs se amestecă perfect cu vopseaua Fusion pentru a crea opere de artă unicat.  Pouring Resin poate fi folosit pe pânză, mobilier, sau orice suprafață pe care se poate vopsi cu Fusion.  Se usucă cu un finisaj foarte durabil, lucios, și poate fi chiar folosit necolorat, ca un finisaj sau strat de top peste suprafețe vopsite cu Fusion Mineral Paint. Se poate chiar vopsi deasupra  pentru un aspect multi-dimensional.– Finisaj lucios durabil
– Ușor de utilizat
– Nu este nevoie de lac de protecție
– Non-toxic
– Fără COV

Cum se folosește?
Se amestecă bine înainte de a utiliza. Este cel mai potrivit să folosiți pe o suprafață orizontală pentru cea mai bună aplicare, deoarece Pouring Resin se auto-nivelează.
Pentru a adăuga culoare, adăugați câteva picături de orice vopseaua Fusion în culorile preferate (raportul de vopsea/rășina nu trebuie să fie mai mult de 10%). Este necesar să utilizați cât mai puțină vopsea, astfel încât produsul să curgă relativ ușor.
Mișcați suprafața pentru a elimina eventualele bule de aer.
Dacă utilizați Cell Enhancer, asigurați-vă că ștergeți zona respectivă cu puțin alcool pentru a elimina aspectul umed lucios.
Timp de uscare: 8-12 ore |    Timp de așteptare pentru al doilea strat: 12-24 ore |   Timp de uscare completă (maturare): 21 zile

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră