Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse
Workshop

Recondiționare mobilier de la A la Z

Vrei să înveți mai multe despre recondiționarea mobilierului și să creezi piese unice? 

În cadrul magazinului nostru organizam workshopuri detaliate pentru începători, unde vei învăța cum să recondiționezi prima ta piesă de mobilier! Ado o piesă mică de mobilier, iar noi te vom îndruma în alegerea tehnicii și a produselor necesare, pentru ca proiectul tău DIY să capete contur!
Îți vom arata cum sa faci mici reparații și îți vom oferi o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate (vopsea, ceară, lac, pensule etc.) din care poți alege!

Acesta este cel mai cerut și apreciat workshop pe care îl oferim, fiind cel mai detaliat și ai acces la toate tipurile de produse pe care le avem în magazin. La final vei ști cum să folosești fiecare tip de vopsea (și nu numai) și vei descoperi care sunt produsele care ți se potrivesc, fără a face investiții în produse înainte de a le cunoaște.

Prețul workshop-ului este de 300 de lei, iar toate materialele sunt incluse. Plata se face în avans. La finalul cursului, beneficiezi de o reducere de 10% la orice produs din magazinul nostru! Dacă vii cu un prieten beneficiați amândoi de o reducere de 20% din prețul workshopului.


Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați

300 lei
Nr de persoane
Împrietenește-te cu pensula
și fă revoluție în casa ta.