Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

Pastă pentru reparații și textură Dixie Mud Negru

Dixie Belle Mud este un produs grozav, versatil, foarte util de avut la îndemână. Folosește-l pentru a umple crăpăturile din furnir, crestăturile, zgârieturile de pe mobilă sau chiar găurile de la vechile mânere. Alternativ, îl poți utiliza cu șabloane pentru a crea ornamente în relief. Este disponibil în trei culori: negru, maro și alb.

Cum se folosește (câteva idei creative):

După ce stratul final de vopsea Dixie Belle s-a uscat, pune un șablon peste proiectul și fixează-l cu bandă de mascare cu aderență redusă. Folosind o spatulă, întinde Dixie Mud peste șablon, răzuind orice exces (îl poți pune înapoi în borcan pentru a-l refolosi, nu risipi!). Scoate ușor șablonul pentru a dezvălui un efect model în relief. Se lasă să se usuce.

Poți, de asemenea, să aplici Dixie Belle Mud pe o suprafață plană și să folosești ștampile, frunze sau chiar niște iută sau alte obiecte de texturare pentru a crea impresii și alte elemente și texturi interesante. 

Poți amesteca Mud cu puțină vopsea pentru a-i schimba culoarea sau poți vopsi peste el când se usucă.


Când cureți ustensilele pe care le-ai folosit, NU arunca NICIODATĂ Mud în canalul de scurgere; curăță ustensilele cu șervețele pentru copii și aruncă-le la coș.


Alte produse de texturare Dixie Belle includ:

Dixie Dirt

Sea Spray

Stoc limitat
90 lei